Fastighetsmäklare i Malaga och längs hela kusten

Telefon: +46 8 559 266 14  –  +34 635545451 . –  [email protected]

Ledande fastighetsmäklare på Solkusten

Vaför välja oss!

 

1.Tillgång till dom bästa fastighets erbjudandena. 

2. Vi har öppet 7 dagar i veckan.

3. Flerspråkig personal.

4. Tillgång till advokater som talar ditt språk.

5. Hjälp med finans & lån.

6. Fri flygplats upphämtning

7. Rabatter på hotell och specialerbjudanden

8. Flera tusind bank återtag

Vi är också specialister på att hitta de bästa tvångs försäljningarna och bank återtagandena i Marbella & på Costa del Sol.

Flerspråkiga - Nedsatta priser specialister - Om vi ​​inte hittar det finns det förmodligen inte. Vårt team är alla flerspråkiga proffs på fastigheter och har tillgång till de bästa produkterna och de bästa affärspartnerna. Invest Marbella - Marbella property proffessionals Vi erbjuder en fullservice skräddarsydd lösning från flygplats upphämtning, NIE nummer och tillgång till de bästa [email protected]

SPARA PENGAR HÄR ÄVEN med high end lyxfastigheter!

 

  Gary Stevenson har många års erfarenhet av Costa del Sol och Marbellas fastighetsbransch. Under åren har han utvecklat ett starkt nätverk av kontakter med banker, jurister och andra medel som tillåter honom att anskaffa dom bästa fastigheterna och känna av pulsen direkt. Gary är också flerspråkig och talar spanska, engelska, danska och god svenska och norska. språkkunskaperna har byggts genom omfattande användning, studier & många års direkt kundkontakt. Tel: 00 34 635545451 - - [email protected]

 Marijke är från Sverige, med hollänska rötter ,hon har bott i olika länder under årens lopp men de senaste 16 åren  har hon bott här nere på Costa del sol. Marijke var med och byggde upp Naturapoteken  på 80-talet i Sverige ,Var Manager för  en Möbelaffar utanför Manchesteroch därefter byggde sin möbelaffär-, Muebles Europa i El Pinillo ,därefter hade hon Hälsocentret Future Health i Fuengirola och många känner igen hennes röst frånRadioprogrammet Kustradion där hon regelbundet pratade om hälsa och att se livet från den ljusa sidan. Marijkes Passion är matlagning och goda viner-med alla dessa råvaror som finns runt knuten här i Spanien kan man få all den inspiration som behövs att pröva något gott nytt recept.Under resans gång att finna ditt andra hem i solen kommer ni få många tips,lite historia och berättelser under de dagar ni är med Marijke De senaste 12 åren  som Mäklare har hon ängnat sin energi och kunskap för att finna rätt objekt till sina klienter från Benalmadena -SotograndeVi är här för att hjälpa er få en personlig service i en lugn,trygg miljö med stor erfarenhet och kunskap om Costa del solVälkomna !

 

   Kristina er en af vores svenska fastighetsmäklare. Kristina er fra Stockholm og har en Master indenfor virksomhedsøkonomi.  Kristina har flere års erfaring, som ejendomsmægler, både indenfor udlejing og salg i Marbella og  Puerto Banus. Kristina er har en glad sjæl og kan hjælpe med at finde din drømmebolig. Kristina taler svensk, engelsk, spansk og italiensk.

 Louise Dahl med bakgrund som examinerad ekonom med inriktning på juridik och vidareutbildad till fastighetsmäklare. Kommer ursprungligen från Stockholm men har nu bott i södra Europa i halva sitt liv. Först i Italien men större delen på Solkusten i södra Spanien. Louise känner kusten utan och innan och kan ge dig mycket goda tips om livet utmed Solkusten. Louise är en fastighetsmäklare som arbetar med hög professionalitet samt fokus mot den skandinaviska marknadsgruppen och erbjuder en mycket hög service nivå med personlig sk touch - varje kund behandlas unikt beroende på invididens preferenser och önskemål. Med Louise är ni i trygga kompentsfulla händer.

Kontrollera några av våra senaste fastigheter

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol