LYXIG VILLA EL MADROÑAL- MARBELLA COSTA DEL SOL REF: INN000106

PRIS: 2,450,000 Euros BUD!!


Tal med Marijke om lägenheter her! Tlf: 00 34 635545451

SPEKTAKULÄR VILLA, SÖKTRYCK PGA BRA LÄGE - SÄLJS FÖR

Villa på El Madroñal Costa del Sol

2,450,000 Euros MEN ÄGAREN KAN TÄNKA SIG ATT SÄNKA PRISET!!

Denna vackra och mycket spektakulära villan ligger i ett organiserat område och för att komma till uppfarten måste man öppna den elektriska grinden och intill uppfarten finns ett stort garage. El Madroñal är ett fint område med prestige i Benahavis på andra sidan från Al Zagaleta. Puerto Banus ligger 8 minuter ifrån med bil och du är nära några av de bästa golfbanorna på Costa del Sol.

Huset har en imponerande hall med en stor trappa som går upp. Det rymliga sällskapsrummet har en eldstad och dörrar som leder till uteplatsen. Det finns ett matrum intill det stora och välutrustade köket med en köksyta i mitten. Från köket finns en uteplats på den östra sidan, perfekt till frukost.

Alla sovrum har egna badrum, två av somrumen finns på bottenvåningen, så man kan använda en av dem som mottagningsrum om man vill. De tre andra sovrummen är på andra våningen, där finns också en praktisk kokvrå. Sovrummen har tillgång till stora uteplatser i söderläge med fantastisk utsikt.

Trädgården har flera terraser, stora träd och en privat swimming pool.
Det finns ett stort garage med plats för två bilar, det finns plats för fler utanför på uppfarten. Från garagen kan man nå stora förvaringsrum.
En fantastisk plats, denna lyxiga villan är i söderläge på en hög plats med fin utsikt. Malaga flygplats ligger bara 40 ifrån med bil.

SKRIV UT DETALIJER PDF....

Boka en visning med oss!

Mer information: : [email protected]

fakta

SNABBFAKTA:
Typ: Villa.
Belägenhet: Mountain Pueblo, Nära Till Golf, Nära Till Hamn, Nära Till Affärer, Nära Till Hav, Nära Till Stad, Nära Till
 pool privat
Utsikt: Hav, Berg, Golf
Avstånd till flygplatsen: 40 minuter.
PRIS NU: € 2,450,000

område

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol