Cabopino

Cabopino, som ofta kallas El Puerto de Cabopino är en liten hamnstad, som ligger mellan Marbella och Fuengirola. Cabopino har några fantastiska sandstränder (inklusive ett nudist område) på båda sidor av den vackra hamnen, med några grymma chiringuitos (strandbarer). Cabopino är en liten hamnby bara 12 km från Marbella mitt och 14 km från Fuengirola och tillhör Marbellas kommun. Namnet Cabopino betyder Granudden och det är just det man kan förvänta sig när man besöker staden. Den klara granskogen syns redan från huvudleden längs kusten och sträcker sig hela vägen ner till stränderna.

Cabopino har fantastiska stränder på vardera sida om hamnen som aldrig är överbefolkade och sitter bredvid en naturlig park av sanddynor och granar. Bredvid sanddynorna så finns det en nudiststrand, en utmärkt plats för nudister. Cabopino småbåtshamn är liten men intim i jämförelse med Puerto Banús eller Puerto Marina. Hamnen är hem till en del fina barer och restauranger.

Det här området är väldigt bosatt och i närheten, i det urbaniserade Elviria och Calahonda, så hittar du affärer och andra anläggningar. Cabopino har en egen golfbana med 18 hål. För många så är det en av Costa Del Sols bäst bevarade hemligheter, om du leter efter en traditionell stad precis vid havet och endast 30 minuter från Malagas flygplats. Väst om Cabopino så finner vi en sträcka land som utvecklades under 70-talet av främst tyska ägare som valde området Carib Playa och Marbesa för att bygga deras semesterhem. På den här platsen så har ägarna satt upp stugvillor. Idag så är det här lugna området väldigt bosatt och stärkt. På bergsidan av motorvägen till väst om Cabopino så finner vi Hacienda las Chapas. Las Chapas (som det är känt lokalt) är ett lyxigt glest bosatt område som är känt för dess breda avenyer och för att vara täckt av vackra granar, granar som skyddas för att försäkra att området behåller sin karaktär.

Innovative Property har en stor variation av billiga fastigheter till salu i Cabopino. Artola, Carib Playa, Marbesa och Hacienda Las Chapas. Oavsett om du letar efter att köpa en fastighet att investera i, ett sommarhus, en strandvilla eller nyutvecklad mark så har vi just det du söker.

Vi har fantastiska chanser som för tillfälligt finns till salu i Los Granados de Cabopino, som kanske är det mest populäraste utbyggnaden i just detta området. Det är en första klassig strandlägenhetskomplex bara 500 meter från Cabopinos hamn.

Se nedan för vår fullständiga linje av fastigheter till salu i Cabopino som inkluderar studios, lägenheter, takvåningar, radhus, mark och villor som finns i alla smaker och budgetar.

Sök i området!

lägenheter & radhus Cabopino
Villor till salu i Cabopino
Alle fastigheter till salu i Cabopino

Andra områder nära Cabopino

La Mairena - Elviria - Los Monteros Marbella
Calahonda - Marbella - Golden Mile

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol