La Mairena

I bergen ovanför Elviria, cirka 450 meter över havet ligger La Mairena, en vacker bergig landsbygd fylld med skyddande korkekar, tallar och naturområden. La Mairena erbjuder ett spektakulärt läge med fantastisk utsikt över bergen, dalen, golfbanor, Medelhavet, Gibraltar och den nordafrikanska kusten. La Mairena är perfekt för dem som söker lugn och ro. Staden ligger mindre än 10 minuter från de bästa stränderna på Costa del Sol. Detta område är fyllt av exklusiva lyxvillor och lägenhetskomplex med mycket hög standard och stora terrasser för att dra nytta av det fantastiska landskapet nedanför.

Fastighetsmäklare i La Mairena. Vi har butiken på huvudgatan i La Mairena som kallas Calle Madrid. Det är precis innan den berömda Hoff Sass Tennis School och under Kudo fältet, som också är mycket väl kända i området. Detta är bara en av våra kontor på Costa del Sol. Besök vår butik och få en uppdatering om den senaste fastigheter till salu.

Många tror att detta område tillhör Marbella, även om det faktiskt tillhör en liten stad som heter Ojen. Detta innebär i allmänhet att de skatter här är lägre än många andra områden. Ojen är känd för Sierra de Las Nieves. Andre områder i närheten er Elviria Cabopino.

Lägenheter till salu i La Mairena
Villor till salu i La Mairena
Fastigheter till salu La Mairena

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol