La Duquesa

La Duquesa Port ligger på den västra sidan av Costa del Sol mellan Estepona och Sotogrande. Det tillhör kommunen Manilva och det anses vara en av Costa bäst bevarade hemligheter. Den vackra och lugna småbåtshamn byggdes i en stil av en andalusisk vit by och det är Irreterat mellan två rena blåflaggade stränder med fantastiska promenadvägar som ger tillgång till det orörda, aldrig överfulla stränder och underbara chiringuitos (strandbarer).

Hamnen är i centrum för samhällslivet i detta område. Hamnen har ett brett utbud av bekvämligheter lokala och internationella restauranger, barer, kaféer och små butiker. Hamnen i sig är en fungerande småbåtshamn och används av både fritidsbåtar och lokala fiskare. Det finns en fullt kvalificerad RYA akademi som ger kurser för segling, motorbåt och dykning. Andra vattenaktiviteter som finns i hamnen är båtturer, fisketurer, segling och delfin spotting.

Strax utanför porten finner du La Duquesa Golf & Country Club, som är en fantastisk bana designad av den berömde Robert Trent Jones. Inom tio minuters bilfärd kan man hitta flera mästerskapsbanor, inklusive den världsberömda Valderrama, hem för Andalucías mästare och den vackra Golf Resort i Finca Cortesin hem till Volvo World Match Play Championships.

Eftersom turismen utvecklades senare på denna del av kusten, var denna charmiga hamn ifred av de höga upphov av paketresor hotell och som sådan, har detta område en mer avslappnad och fridfull atmosfär än andra delar av Costa del Sol. Oavsett om du vill köpa ett hus eller en lägenhet på själva hamnen, golf radhus eller en fastighet i ett av de diskonterade ny utveckling så har Innovative Property ett stort urval av kvalitetsegenskaper som passar alla smaker och plånböcker. Områder i närheten inkluderar: Punta Palmoma / Casares / Manilva.

Sök fastigheter i La Duquesa Her!

Lägenheter till salu i La Duquesa Spanien
Villor og huse till salu i La Duquesa
Fastigheter till salu i La Duquesa
Lägenheter i Estepona till salu
Huse i Estepona till salu

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol