Los Monteros

Los Monteros anses vara ett av de mest prestigefyllda områdena i Marbella och ligger på den östra sidan av Marbella. Los Monteros är uppdelad längs med den kustnära vägen, på strandsidan respektive höjdsidan och ligger centralt, bara 5 minuters bilresa till Marbella och La Canada köpcentrum och bara 10 minuter med bil till Puerto Banus.

På strandsidan finns det två olika områden; Los Monteros och Bahia de Marbella. Lokalt räknas det som Los Monteros Playa. På höjdsidan finns det kända områden så som Los Altos och Los Monteros På den övre sidan av Los Monteros har vi de välkända komplexen som Samara, Lomas De Los Monteros och mycket aktuell Pueblo de Los Monteros . I det här eftertraktade områdena finns de lyxigaste villorna, som byggdes på stora tomter, för privatliv och ligger inom gångavstånd till stranden.

På höjdsidan av Los Monteros finns det tre 18-håls golfbanor; Marbella Golf, Santa Clara Golf och Rio Real Golf, alla banor är fantastiskt lyxiga. Los Altos de Monteros är ett lyxigt bostadsområde med utströdda herrgårdar och lyxiga lägenheter, med många skyddade grönområden. I området finns förmodligen de bästa utsikterna i Marbella. Närliggande områden: Rio Real / Bahia de Marbella / Santa Clara.

Sök i Los Monteros

lägenheter & radhus Los Monteros
Villor till salu i Los Monteros

Flera Sökninger:

Fastigheter i Los Monteros
Hus Los Monteros Marbella
Lägenheter till salu i Los Monteros

ANDRA OMRÅDER NÄRA MARBELLA

La Mairena - Elviria - Puerto Banus
Cabopino - Marbella - Golden Mile

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol