Fastigheter till salu Elviria

Fastighet Costa del Sol Fastigheter till salu Elviria
Elviria anses vara en av de bästa platserna i Marbella med tre femstjärniga hotell, Don Carlos, Marriot och Selección Estrella del Mar. Elviria ligger cirka 5 km öst om Marbella och är uppdelat i två geografiska delar: Strandsidan och Elviria Hills.

Som hem för den berömda ”Nikki Beach Club” har området länge varit ett populärt semesterparadis, mest på grund av att det har en av de bästa stränderna på hela solkusten med fantastiska chiringuitos (strandbarer/strandrestaurering) med knappt hundra meters avstånd från varandra. I stadskärnan finns det stormarknader, och några av de bästa lokala och internationella restaurangerna i Marbella. Dessutom har Elviria två golfbanor; Santa Maria Golf och Landsklubb (18 hål) och Greenlife Golfklubb (9 hål). Bara 5 minuter bort finns en tredje golfbana; El Soto, med 9 hål, den ligger på La Mairenas fantastiska landsbygd. Du kommer att hitta många lyxiga egendomar och bostadsområden, både på strandsidan och på höjden, det här området har blivit ett väldigt exklusivt och populärt ställe att ha ett andra hem för dem som vill ha ett lyxigt boende i Marbella. Närliggande områden: Cabopino / Calahonda / La Chapas / La Mairena / Marbella.

Sök her!

Bostäder i Elviria Marbella
Lägenheter i Elviria Marbella
Hus i Elviria till Salu

Andra Områder nara Elviria

La Mairena
Los Monteros

Vi är specialister i at hitta de bästa fastigheter i Elviria och i Marbella. Vi har nycklarna till många bank återtagna fastigheter, kom in direkt till oss för en visning!

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol