Nueva Andalucia

H Inbäddat mellan Marbella Golden Mile och San Pedro de Alcántara, strax ovanför Puerto Banús, finner vi ett bostadsområde urbanisering av Nueva Andalucía, i ett område som kallas Marbella West.

Nueva Andalucía är ett mycket attraktivt område för besökare och bofasta av flera skäl, bland annat dess plats. Det är bekvämt beläget inom gångavstånd till de livliga butiker och småbåtshamnen i Puerto Banús. Detta område, som Puerto Banús, utvecklades av José Banús Masdeu i slutet av 1960. Idag Nueva Andalucía är en av de största bostadsområdena i Marbella. Nueva Andalucía är uppdelad i två områden: östra delen, som också är känd lokalt som The Golf Valley och den västra delen.

Den östra delen av Nueva Andalucía domineras av golfbanor, lyxiga lägenhet utvecklingen, radhus komplex och högkvalitativa villor. Alla golfbanor i Nueva Andalucía är omgivna av ett fantastiskt landskap med en bakgrund av berg. Namnet Golf Valley gavs på grund av dess koncentration av golfbanor av hög kvalitet, som anses några av de finaste golfbanorna i Europa. Bland dessa golfbanor hittar vi Aloha Golf Club, som var Javier Arana s (Spaniens finaste golfarkitekten) senaste projekt och grundades 1975.

Den har varit värd den andalusiska Open Tournament, PGA European Tour, 2007, 2008 och 2012.
I detta område finner vi även Las Brisas Golf Club, som grundades 1968 och ritades av den amerikanske Robert Trent Jones, anses vara en av de bästa designers golfbana i världen. Väster om La Brisas, finner vi Los Naranjos Golf Course, en annan hög kvalitet golfbana som också byggdes av Robert Trent Jones. En annan fantastisk golfbana i området är La Quinta Golf & Country Club som öppnade sina dörrar 1989 och designades av golfproffs och golfbanearkitekten Manuel Piñero. Sedan öppnandet har kursen utökats till en 27-håls golfkomplex.

Den västra delen av Nueva Andalucía huvudsakligen består av ett område som kallas La Campana. I detta område, egenskaper tenderar att vara billigare på grund av den högre densiteten av konstruktion. Här hittar vi ett stort antal lägenheter, radhus och villor som har mindre tomter.

I Nueva Andalucía finner vi Centro Plaza Shopping Centre och flera mindre grupper av butiker, där man kan hitta så gott som varje tjänst som vem som helst kan begära, skolor, stormarknader, banker, barer, gym, skönhetssalonger, apotek, veterinärkliniker, kemtvätt etc. I det här området finns det över tjugo högklassiga restauranger som erbjuder ett brett utbud av internationella rätter.

Nueva Andalucía är också hem till en av Costa del Sols bara två kasinon, som ståtar med stora spelrum samt olika andra faciliteter och en tjurfäktningsarena, att när det inte används för tjurfäktning, omvandlar de den till en perfekt plats för konserter. På lördags morgnar finns det en utmärkt gatu marknad (rastro), som hålls i anslutning till tjurfäktningsarenan. Innovative Property har mange bra lägenheter og villor till salu i Nueva Andalucia.

Närliggande områden: Puerto Banus / San Pedro de Alcántara / Aloha / Las Brisas / Los Naranjos

Sok huse och lägenheter i Nueva Andalucia!

lägenheter till salu Nueva Andalucia
Villor till salu i Nueva Andalucia
Hus till salu i Nueva Andalucia Marbella

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol