Benalmadena

Söka bland tusentals hus och lägenheter i Benalmadena härfrån en av de ledande skandinaviska fastighetsmäklare.
Information om Benalmadena:

Benalmádena är en av de mest viktigaste turistorterna på västra Costa del Sol. Den sträcker sig från sluttningen av Sierra de Mijas till havet och är uppdelad i tre olika distrikt: Benalmádena Pueblo, Arroyo de la Miel och Benalmádena Costa. Här bor omkring 50,000 invånare, varav en tredjedel är utländska invånare.Benalmádena Pueblo grundades på 1400-talet, 300 meter över havet. Idag behåller distriktet charmen av de spanska vita byarna med dess täta gator och typiska vita hus.

Arroyo de la Miel är ett populärt område på grund av dess turistattraktioner som inkluderar nöjesparken Tivoli World och linebanevagnarna som tar besökare till berget Calamorros sluttning. Utsikten från sluttningen inkluderar Sierra Nevada, Gibraltar och på klara dagar, den marockanska kustlinjen. Fastigheter i det här distriktet är väldigt populära tack vare den utmärkta tåglinjen mellan Benalmádena och Málaga.

Benalmádena Costa har mer än 8 km av Blå Flagg stränder och är känd för sin fantastiska Marina (Puerto Marina) som har plats för över ett tusen yachts. I Puerto Marina så kommer du finna många internationella barer och restauranger samt hotell och nattklubbar.

Benlmádena har ett stort utbud av underhållning för hela familjen.

Innovative Property Sl har ett stort erbjudande av billiga fastigheter till salu i Benalmadena området som inkluderar lägenheter, takvåningar, radhus och villor som sträcker sig från det urbana området från Arroyo de la Miel via Benalmádena Pueblo tills kustlinjen där Benalmádena Costa finns.

Om du vill ha mer information om Benalmádena så kan du besöka Costa del Sols hemsida, Junta de Andalucías hemsida eller skicka oss ett e-mail.

Benalmadena sträcker sig från foten av Sieras de Mijas bergen hela vägen ned till havet och är uppdelat i fyra distrikt: Benalmadena Pueblo, Arroyo de la Miel, Torrequebrada och Benalmadena Costa.
Benalmadena Costa har något för alla med sina 8 km av fantastiska stränder och en högt ansedd och prisvinnande “Puerto Marina” med lyxyachter och gott om internationella barer, restauranger och klubbar. Å andra sidan så är området även mycket familjevänligt och här finns den berömda nöjesparken Tivoli World, vilket gör området till ett fullkomligt semesterparadis!
Om du föredrar något lite mer traditionellt, så hittar du Benalmadena Pueblo lite längre in mot landet, som är typiskt Spanskt Andalusien och oförändrat, tegelstensgator och vittvättade hus. Torrequebrada är känt för sin högkvalitativa golfbana och den höga standarden på boende.

Sök bland över 1000 fastigheter direkt!
Lägenheter till Salu i Benalmadena
Villor Hus till Salu i Benalmadena
Alle Fastigheter till salu i Benalmadena

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol