La Cala de Mijas

La Cala de Mijas är en liten fiskeby som ligger i området Mijas Costa, endast 7 minuter söder om Fuengirola och bara 20 minuter från Malagas Internationella Flygplats. Som så många av kuststäderna på Costa del Sol är detta ett väldigt populärt tursistområde och under senare år har La Cala blivit en favoritplats för en blandning av Européer som vill investera i fastigheter eller bosätta sig permanent i sitt drömhem.

Staden i sig har lyckats bevara sin typiska Andalusiska stil och charm, vilket är en del av dess attraktion, tillsammans med den korta flygresa som krävs för att ta sig till solen. Det finns gott om nödvändighets såsom banker, barer, skönhetssalonger, läkare, apotek, skolor, lokala och internationella restauranger och butiker. golfbanor, i stort sett allt finns här.

På Onsdag och Söndagsmorgon hålls en stor och extremt populär La Cala Marknad som säljer produkter från lokala bondar och hantverkare tillsammans med de vanliga turist souvenirerna. La Calas stränder är extremt välskötta och ligger bara en liten kort promenad från staden. Vare sig du är ute efter en semester eller en permanent bostad. Närliggande områden: El Chaperral / La Cala Golf / Torreneuva.

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol