NYA LÄGENHETER OCH TÅKVÅGNINGER

NYA PRISER : FRÅN 149.000Euro


Tal med Marijke om lägenheter her! Tlf: 00 34 635545451

UNIKT ERBJUDANDE JUST NU!

Bra terrasser med golf och havsutsikt.

Nya lägenheter på Solkusten

Detta komplex med nybyggda lyxlägenheter ligger i La Alcaidesa - området är beläget några minuter söder om Sotogrande på Costa del Sol . Platsen är fantastiskt för alla som vill koppla av eller njuta av naturen samt ett hälsosamt liv. Stränderna här är några av de bästa stränderna mellan Gibraltar och Malaga . Det är ca 75 minuters bilfärd från Malaga flygplats. Den berömda hamnen i Sotogrande ligger bara 10 minuter bort med många butiker och restauranger och några av Europas bästa golfbanor. 10 minuter i den andra riktningen är Gibraltar med egen flygplats och massor att se och restauranger att besöka.
Fortsätter du förbi Gibraltar och fortsätter vidare söderut 15 minuter kommer du strax till Tarifa. Tarifa är beläget på Spaniens allra sydligaste spets och är vackert så det gör ont i magen. Den milslånga stranden når så långt ögat kan nå, trots sin popularitet under högsäsongen finns här gott om plats för alla som vill njuta i solen. Oavsett tid på dygnet är stranden aldrig en besvikelse med de fagraste soluppgångar och nedgångar du kan önska. Känner man för en romantisk nattutflykt är det så gott som alltid stjärnklart.
Blickar du ut över sundet skymtar Marockos imponerande berg, lockande nära. Vänder man helt om är även Andalusiens egna enastående berg en fröjd för ögat. Här kan semesterns alla tänkbara behov och intressen tillfredställas.
Dessa lägenheter finns i tre storlekar två eller tre sovrum eller takvåningar. Detta är en mycket god möjlighet att investera i nya fastigheter med fantastisk tillväxtpotential!
Innovative Property är åben 7 dagar om vecken

Kontakta alltid oss ​​direkt för en visning: [email protected]

fakta

SNABBFAKTA:
Typ: 2 sovrum, 3 sovrum och takvåningar.
Belägenhet: Nueva Andalucia- Marbella
Pool: Gemensam pool
Utsikt: Fantastisk havsutsikt, berg och golf
Avstånd till flygplatsen: 75 minuter.
Priser: €Från €149000

område

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol