Takvågning till salu nära Marbella

Reducerad


Tal med Marijke om lägenheter her! Tlf: 00 34 635545451

Enastående Takvågning

NU: 210,000Euros

Tåk lägenhet Elviria Alta / La Mairena till salu

En stor ljus takvåning till salu i La Mairena öst från Marbella. Bara 9 minutter från de bästa stränderna i Evliria och med otrolig bjerg och havsutsikt.

Denna charmiga takvåning har vacker utsikt över både havet och det omgivande bergsområdet. Beläget i ett eftertraktat samhälle, ståtliga stora pooler och välskötta subtropiska trädgårdar. Detta är en perfekt fastighet för de som söker ett lung och skönt privatliv. Våningen erbjuder en solplats med en Jacuzzi och stora terrassytor perfekta för utemiddagar och underhållning. Ett mycket bra familjehem med stor uthyrningspotential, fastigheten är i bra skick, bara att flytta in.

Det ligger nära det kända La Cala Golf & Spa-anläggning och det tar bara en liten stund att ta sig till några av de finaste stränderna längs kusten, detta är något man måste se om man är ute efter en lägenhet i Spanien! Denna takvåning har två sovrum och två badrum badrum och en stor terrass.

Fastigheten är belägen i Eliviria Alta (la Mairena), som är ett av de bästa områdena i Marbella hvis en ville inte har mycket traffik och mycket populärt med skandinaver på sommaren och även på vintern. Fastigheten kommer med privata parkeringsplatse.

Mer information: : [email protected]

fakta

SNABBFAKTA:
Typ: Takvågning
Belägenhet: Elviria, Marbella
Bygg Storlek: 100 m²
Utsikt: Fantastisk havsutsikt
Avstånd till flygplatsen: 40 minuter.
PRIS NU: €210.000 €

område

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol