Nya moderna villor i Marbella

Rigtig bra pris for området

2015 - Priser från: 950,000€


Tal med Marijke om lägenheter her! Tlf: 00 34 635545451

NYA VILLAS MARBELLA

Köpa hus Marbella Spanien

Valet av en modern nutid stil kan följa den senaste marknadsutvecklingen, men det är också en integrerad del av visionen bakom projektet. Dette villa projekt i Marbella är utformad för att kombinera ett snyggt arkitektoniskt språk med en lugn naturlig miljö omgiven av olivlundar. I en bländande natur och modernitet önskar vi att erbjuda en perfekt kombination av båda, som i fallet med en plats som är rofylld och säker men samtidigt central och bekväm.

Modern, elegant inredning, naturligt ljus, rymliga sovrum och stora terrasser är kärnan i konceptet. Det finns en mängd olika kök layouter tillgängligt som gör att du kan anpassa ditt vardagsrum. Projektet i Marbella är mer än bara en idé. Konceptet är ett resultat av många års samlad erfarenhet av fastighetsmarknaden; toppar, dalar, trenderna.

Den överbryggar gapet mellan lägenheter och radhus på ena sidan och Marbellas överdådiga villor på andra. Den kombinerar frihet och livsstil i en villa med det praktiska och kostnaden för en mindre fastighet på ett sätt som inte uppnåtts tidigare.tt fantastiskt investeringstillfälle som blir alltmer ovanligare då fastighetsmarknaden hos Costa del Sol och i andra spanska områden har börjat återhämta sig allt snabbare efter finanskrisen. enna villa byggd 1990 är en fantastisk investeringsmöjlighet i Costa del Sol!

Boka en visning med oss!

Mer information: : [email protected]

fakta

SNABBFAKTA:
Typ: Villa
Belägenhet: Marbella
ANTAL SOVRUM: 3 - 4
ANTAL BADRUM: 3
BOAREA: Min 205m2 +
PRIS NU: €950.000

område

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol