NY LYX OFF-PLAN EGENDOM - NUEVA ANDALUCIA

FRA: 1.100.000 Euro


Tal med Marijke om lägenheter her! Tlf: 00 34 635545451

Vi är glada att kunna presentera Nueva Andalucia Villas - 5 nya lyxvillor med privata pooler och trädgårdar samt med spektakulär panorama utsikt. Var och en av de fem villorna har 4 sovrum och 5 badrum och en stor inbyggd yta på upp till 620m², medan vardagsrummet är lika imponerande med upp till 380m²

Priserna startar från 1.100.000 euros

Den stora terrassen integreras in i vardagsrummet genom stora fönster från golv till tak för att maximera dagsljuset. Varje rum har ett eget badrum och erbjuder fantastisk panoramautsikt. Huvudsovrummen är utrustade med egna omklädningsrum/garderober. Andra sovrummen har gott om lagringsutrymme i sina inbyggda garderober.

Alla badrum har påkostade finish med material av högsta kvalitet. Med golvvärme, sk ”soft-close” toalettsitsar och LED belysta speglar, kommer du att kunna njuta av din avkoppling tid till fullo.

Stora terrasser och trädgårdar kommer kompletta med egen infinity pool. Terrasser delvis täckt så att du kan njuta av solen, eller koppla av i skuggan.

Fastigheterna har stora källarutrymmen för dig att använda. Det finns många alternativ för källarutrymmet från ett gym till en bastu, en bar till en biograf rum. Det finns olika lösningar som redan utformade och redo att erbjudas till dig. Ytan är så stor att listan med alternativ är verkligen oändliga!

Beläget i Nueva Andalucia på en sluttning, är egenskaperna söderläge med fantastisk utsikt över Medelhavet. Platsen ligger bara några minuter från pulserande livet i Marbella och Puerto Banus, med alla lokala bekvämligheter man kan önska sig praktiskt taget utanför dörren.
Kontakta oss på INNOVATIVE PROPERTY för mer information.
Innovative Property är åben 7 dagar om vecken

Mer information: : [email protected]

fakta

SNABBFAKTA:
Priserna startar från: 1,100,000 €
Byggstorlek : ca 600m2
Terass: 93m2
30 minuter till flygplatsen

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol