NYA VILLOR OCH LÄGENHETER I LA CALA

Lägenheter från: 265.000Euro

Villor från: 498000Euro


Tal med Marijke om lägenheter her! Tlf: 00 34 635545451

Nya lägenheter och villor

UNIKT ERBJUDANDE JUST NU! Bra terrasser med havsutsikt.

Nya lägenhet på Mijas Costa

Nya lägenheter, takvåningar och villor i attraktiva och mysiga La Cala - nära till stranden, shopping, restauranger och kaféer.

Jardinana La Cala är en fantastisk ny möjlighet här på Costa del Sol. Det är planerat i detalj och utformad för den nordeuropeiska marknaden.
Området är fantastiskt med härlig havsutsikt, som ligger syd-sydväst läge och inom gångavstånd från stranden och byn La Cala de Mijas.
Jardinana kommer att karaktäriseras av vackra tropiska trädgårdar och en underbar stor lagunpool. Detta är unikt projekt och aldrig tidigare sett vid kusten. Detta är en milstolpe och kommer sannolikt att påverka standarden för framtiden.

Alla bostäder kommer att kunna få en deluxe terrass som innehåller privat pool på terrassen, utomhus kök och särskilt utformade "chill out" område.
• Lägenhet med 2,3 och 4 sovrum, priser från € 265,000
• Takvåning med 3 och 4 sovrum
• Villorna har alla 4 sovrum, lansering erbjudande från 498.000 €

Den första fasen av 34 lägenheter och villor som erbjuds till försäljning NU!

La Cala de Mijas ligger 7 minuter söder om Fuengirola och Mijas kommun tillhör. Idag är turismen en av de viktigaste industrierna i området. Trots detta och att det har varit ett mycket internationellt område, staden har lyckats behålla sin andalusiska fiskebyn karakteristiska och charm, medan andra områden längs kusten hurtigt har utvecklats.I La Cala har allt vad du behöver i vardagen; banker, barer, skönhetsbehandlingar, läkare, apotek, lokala och internationella restauranger och stormarknader. Varje onsdag morgon och lördag finns det en stor marknad i La Cala, där det säljs produkter från lokala hantverkare. De långa stränderna i området är mycket välskötta och det finns nu en strandgångväg från La Cala till Calahonda längs havet. Fantastisk strandpromenad där man även kan cykla! Om du letar efter en semesterbostad eller permanent boende, La Cala en fantastisk destination med bra faciliteter. Staden ligger bara några minuter från en av de bästa golfbanorna i området och utmed kusten.Be om en lista med liknande fastigheter i detta område.

Maila [email protected] ange ref: Fastigheter strandlägen

Mer information: : [email protected]

fakta

SNABBFAKTA:
Typ: 2 sovrum, 3 sovrum och takvåningar.
Belägenhet: La Cala de Mijas
Pool: Gemensam pool
Utsikt: Fantastisk havsutsikt, berg och golf
Avstånd till flygplatsen: 45 minuter.

område

 

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol