ENBART 8 MINUTER FRAN PUERTO BANUS & MARBELLA!


Tal med Marijke om lägenheter her! Tlf: 00 34 635545451

PRIS 2007: CA 460.000 EUROS

PRIS JUST NU: 269.000 EUROS

Köpa et hus nära Marbella

Detta är en stor individuellt radhus i en lyx-urbanisation av radhus. Just detta huset har en av de bästa positionerna pga den bästa utsikten. Allt detta kan inte uppskattas från bilderna. Huset har tre sovrum och tre badrum. Fastigheten är byggd med mycket hög kvalitet i hela huset och hade ursprungligen ett värde över 460.000 € så det ser bra ut som en framtida investering och som en lyxig semesterbostad.
Vid tidpunkten för bildtagning var gräsmattan bara planterad, men du kan förvänta att finna trädgården i perfekt skick när Ni besöker fastigheten.
Fastigheten ligger i en fantastisk sluttning mot Puerto Banus dalen – i väst/sydläge och åtnjuter eftermiddagssolen tills solen går ned i väst bakom de vackraste av berg och sjö – allt ses fran de stora terasserna. Fastighet är i optimalt skick.
Huset är ljust och stora rum. Modernt kök. Högt i tak. Carport på uppfarten. Perfekt område för cykling, vattensporter och vandringar. Allt detta i närhet till fantastiska Puerto Banus då det enbart är 7 minuters bilresa till Puerto Banus eller 5 minuter till närmaste supermarket – men bil är ett maste här! Kommunikationerna är ännu inte så bra! Men detta är ett absolute MASTE SE för natur-älskaren och sol-älskaren som vill ha det bästa av 2 världar!

MISSA INTE DETTA ERBJUDANDE! BÄTTRE ÄN SA HÄR BLIR DET INTE! BILDERNA I DENNA ANNONS GÖR KNAPPT HUSET RÄTTVISA. DETTA ÄR VERKLIGEN FANTASTISKT! MASTE SES! NYTT RADHUS MED HAVS, SJÖ OCH BERGSUTSIKT! HARMONI OCH KVALITETSLIV.

Mer information: : [email protected]

fakta

SNABBFAKTA:
PRIS: 269.000 €
Sovrum: 3
Badrum: 2
Pool: Ja i omradet! (Vissa har även byggt pool i trädgården)
Utsikt: Utsikt
Tomt: ca 300m2 inkl. huset.
Storlek hus: Cirka 230m2

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol