2 och 3 rums lägenheter i La Cala.

FRA: 140.000 Euro


Tal med Marijke om lägenheter her! Tlf: 00 34 635545451

Utsikten från La Cala Hills är spektakulära vyer över golfbanan Calanova och vidare mot det blå Medelhavet. Vänd runt och du kan se mot de snötäckta bergen i Sierra Nevada. Med La Cala de Mijas och Calahonda vid din tröskel är har detta projekt ett perfekt läge.

Priserna startar från 140.000 euros

Samtliga fastigheter har väl tilltagna terrasser tillåter egenskapen att leva såväl inomhus som utomhus, så att du kan verkligen uppskatta al-fresco livsstil som erbjuds invånarna i Costa del Sol. Man lever mycket ute pa terasserna eftersom klimatet tillåter detta.

Utvecklingen är bara en kort bilresa till alla bekvämligheter, men är omgiven av rofyllda kullar och inspirerande utsikt. Placeringen av La Cala Hills ger dig utsikt över naturen, havet, golf, berg, samtidigt som nära till affärer, restauranger, banker etc.

Arkitekturen i La Cala Hills är samtida Medelhavet gör det möjligt att blanda väl med surround trädgårdar, och de omgivande golfbanor att lägenheterna ser ut över.

Privat garage, stora förrådsutrymmen, hög säkerhet och tre pooler erbjudes. Andra faciliteter är bastu, jacuzzi och ett gym. Vid en av poolerna hittar du också en cocktailbar och restaurang som öppnas under högsäsong.

Utvecklingen erbjuder ett urval av lägenheter och takvåningar 1, 2 eller 3 sovrum. Ta chansen och var ägare av en liten bit av Spanien från enbart 140.000 €.

Kontakta oss på INNOVATIVE PROPERTY för mer information.
Innovative Property är åben 7 dagar om vecken

Mer information: : [email protected]

fakta

SNABBFAKTA:
Priser: Från €140,000

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol