FANTASTISK INVESTERINGSMÖJLIGHET

Rigtig bra pris for området

395,000Euro - 7 Soverum


Tal med Marijke om lägenheter her! Tlf: 00 34 635545451

SPECIAL ERBJUDANDE

PRIS JUST NU 395.000 €

Köpa hus Marbella Spanien

Fantastisk stor och ljus och modern Villa med 7 sovrum prissatt för snabb försäljning – PRIS EJ FÖRHANDLINGSBART!

Ett unikt erbjudande just nu – FYND VILLA - redo att inreda och färdigställa till Din egen smak. Belägen på New Golden Mile – mitt emellan Estepona och Puerto Banus och inom gångavstånd till affärer och stranden och bara några minuter med bil till Marbella, Banus eller centrum av Estepona.

Villan är byggd på tre nivåer och består av 7 sovrum och 4 badrum. Entréplanet har en ljus och rymlig lounge plus VVS redo för ett nytt kök. Det finns 2 sovrum på denna nivå plus ett familjebadrum och även tillgång till privat pool och dekorerad stor solterrass.

Pa den översta nivån har sovrummet, som har ett eget badrum samt dressingroom egen privat terrass med utsikt över landskapet och panoramisk utsikt. På källarplanet finns fyra ytterligare rum som kan omvandlas till en studio lägenhet eller ytterligare vardagsrum / relax lounge-rum. Det finns också en privat och gated uppfart med parkering.

MISSA INTE DETTA! Detta är ett UNIKT erbjudande till mycket prisvärd och givande investering med för ett fast boende, semesterbostad eller med fastighet med mycket god uthyrningspotential.

Kontakta oss för mer information! Måste ses!

alet av en modern nutid stil kan följa den senaste marknadsutvecklingen, men det är också en integrerad del av visionen bakom projektet. Dette villa projekt i Marbella är utformad för att kombinera ett snyggt arkitektoniskt språk med en lugn naturlig miljö omgiven av olivlundar. I en bländande natur och modernitet önskar vi att erbjuda en perfekt kombination av båda, som i fallet med en plats som är rofylld och säker men samtidigt central och bekväm.

Modern, elegant inredning, naturligt ljus, rymliga sovrum och stora terrasser är kärnan i konceptet. Det finns en mängd olika kök layouter tillgängligt som gör att du kan anpassa ditt vardagsrum. Projektet i Marbella är mer än bara en idé. Konceptet är ett resultat av många års samlad erfarenhet av fastighetsmarknaden; toppar, dalar, trenderna.
Den överbryggar gapet mellan lägenheter och radhus på ena sidan och Marbellas överdådiga villor på andra. Den kombinerar frihet och livsstil i en villa med det praktiska och kostnaden för en mindre fastighet på ett sätt som inte uppnåtts tidigare.tt fantastiskt investeringstillfälle som blir alltmer ovanligare då fastighetsmarknaden hos Costa del Sol och i andra spanska områden har börjat återhämta sig allt snabbare efter finanskrisen. enna villa byggd 1990 är en fantastisk investeringsmöjlighet i Costa del Sol!

Mer information: : [email protected]

fakta

SNABBFAKTA:
Typ: Villa
ANTAL SOVRUM: 7
ANTAL BADRUM: 3+
BOAREA: Min 205m2 +
MARKAREA: 500m2+
PRIS: €395.000

område

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol