PENTHOUSE LÄGENHET BENALMADENA

PRIS NU: 205000 Euro SÅLD


Tal med Marijke om lägenheter her! Tlf: 00 34 635545451

Tåkvågning

Fantastisk hörnpenthouse med kustens bästa vy -både havs och berg utsikt

Unikt takvåning till salu på vid stranden i Benalmdena. Beläget i ett eftertraktat område med några minuters gångavstånd från några av kustens absolut bästa stränder, den populära Puerto Marina hamnen och den gröna oasen Parque De La Paloma.  

Priset är satt till 1/3 under vilka liknande egenskaper säljs i 1:a raden till havet i Benalmadena, detta erbjudande är helt unikt. De flesta strandhus i Benalmadena och Fuengirola är över 30-40år och här får du en lägenhet som är nyare, modern, både inifrån och ut, utan att betala mer för detta! Detta takvåning i sydvästläge är fördelat på 92kvadratmeter och har 2stora sovrum, båda med har sitt eget badrum, kök, stort vardagsrum, båda med utsikt över havet och sist men inte minst en solig 16kvadratmeters terass med en öppen utsikt över strandpromenaden och Medelhavet. Det innehåller också en fin pool i komplexet, vilket kanske är ovanligt med tanke på att det ligger så nära havet. Fastigheten har även lagerutrymme och parkering. En väldigt bra tillfälle att köpa en bra prisvärd semesterbostad nära stranden, hamnen och restaurangerna.   

Letar du efter en takvåning i första raden till Medelhavet i Benalmadena, Costa del Sol, då är detta rätt fastighet för dig.

Boka en visning med oss!

Mer information: : [email protected]

fakta

SNABBFAKTA:
Typ: 2 sovrum, 3 sovrum och takvåningar med 1 sovrum.
Belägenhet: Benalmadena
Pool: Gemensam pool
Utsikt: Fantastisk havsutsikt
Avstånd till flygplatsen: 25 minuter.
PRIS NU: €205000

område

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol