HELT NYA LÄGENHETER I FANTASTISKT FINA BYN MIJAS!

EN AV DEN MEST POPULÄRA ATTRAKTIONSPLATSEN I COSTA DEL SOL!


Tal med Marijke om lägenheter her! Tlf: 00 34 635545451

LÄGENHETER FRÅN 130.000 EURO

PENTHOUSES FRÅN 175.000 EURO

Lägenheter med 2 soverum i Mijas

BJUST NU! Det är svårt att finna möjligheten att investera i nya fastigheter i Mijas By med parkering under fastighet, utsikt och terasser! UNIKT ERBJUDANDE!!!

Detta är ett unikt tillfälle att köpa helt nya lägenheter av en bråkdel av deras ursprungliga marknadsvärde. Mijas Pueblo är en mycket speciell och vacker plats, då det är en av Costa del Sols mest kända turistattraktioner i en idyllisk by full av restuaranger, historiska platser och små smala gatorna fulla av butiker.
I den hetaste sommarvärnen är detta ett mycket attraktiv besöksplats pga att det är så vackert i byn. Sa det är fullt med liv och rörelse året runt här! Mijas By (Pueblon) har många restuaranger att prova inklusive några byggs rätt på klippornas kant med en fantastisk utsikt ned mot kusten. Alla dessa lägenheter och takvåningar som vi på Innovative Property marknadsför direkt från säljare har mycket fina och stora terasser.
Dessa lägenheter har pga kvaliten och läget en fantastisk uthyrningspotential. De erbjuder även privat parkering i bottenplan av fastigheten – vilket är en underbar facilitet i en by med smala gator byggda före tillkomsten av motor fordon. En annan fördel är det faktum att du kan äga en takvåning för 190.000€ - och den förväntade värdeökningen av dessa fastigheter anses vara mycket god inom snar framtid. Vi kan redan nu märka en klar uppgång pa marknaden. Det är verkligen köpläge nu!

Mer information: : [email protected]

fakta

SNABBFAKTA:
PRIS: Lägenheter 170.000 € - Penthouses 175.000 €
Sovrum: 2
Utsikt: Havsutsikt & utsikt över bergen/td>
Storlek: Ca 80m2 plus terrasser.

område

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol