Lägsta pris golf villa i Santa Clara Marbella

Reducerat Nu:€455,000 Euro

Pris innan: €590,000 - Nu: €455,000 Euro

Santa Clara Golf 5 min från centrala Marbella

Hus i Marbella
Hus i Santa clara Golf

Detta är för närvarande det lägsta pris satta huset i exklusiva Santa Clara Golf. Det som gör detta hus ännu mer attraktivt är att det är FIRSTLINE golf. Normalt är husen på första raden nära golf cirka 100.000 € mer i pris än andra hus i samma komplex. Vad som gör Santa Clara så attraktivt är att det har 24 timmars säkerhet, mycket låga avgifter och mycket nära till stränder och centrala Marbella. Santa Clara är beläget i ett av Marbellas mest exklusiva områden Los Monteros.
För dig som vill köpa bostad i Spanien är detta ett mycket trevligt erbjudande.

SNABBA FAKTA

SOVRUM: 3.
BADRUM: 4
BOYTA: 204 m2
TERRASS STORLEK: 54m2
PRIVAT TRÄDGÅRD: 430m2
PARKERING: JA
FÖRVARINGSUTRYMMEN: NEJ
AVSTÅND TILL FLYGPLATS: 40 minuter.
AVSTÅND TILL STRAND: 2 minuter med bil.

Vi har fler hus till salu i Santa Clara Golf, men detta hus erbjuder enastående värde för pengarna i ett område som har varit mer motståndskraftig mot krisen med utmärkt uthyrnings potential. Huset har fyra badrum varm och kall luftkonditionering
Santa Clara är ett privat område som har 24 timmar säkerhet och gemensamma pooler, även om många ägare har valt privat pool i trädgården
Det är enkelt att köpa bostad i Spanien med hjälp av Innovative Property. Vi har idag cirka 4000 fastigheter till salu på Costa del Sol i Spanien, såväl hus, radhus och lägenheter. .
Den underbara staden Marbella som ligger i Costa del Sol i Spanien längs stranden som en verklig skönhet i landskapet, blandat traditionell spansk arkitektur med moderna teman. Rena linjer och fasta färger blandas med klassiska bågar och pastell tegelsten, blandat med gammalt och nytt i awe inspirerande konstnärskap. Som nämnts finns det många hotell och hyresfastigheter i området, men många invånare ser också det strandnära som sitt hem. Fastigheterna som ägs av invånarna visar alltid en anda av Spaniens dekorerade men traditionella spanska färger och möbler. Om du har chansen, försök ta en rundtur i några av fastigheterna till salu, så att du kan beundra de omsorgsfullt utformade interiörerna eller se några av de fantastiska traditionella spanska verandorna. Du kommer också att bli positivt överraskad av hur prisvärda dom strand nära bostäderna och fastigheterna centralt faktiskt är.

Bank återtag Costa del Sol - Hus från banken Costa del Sol
Vi arbetar direkt med nästan alla banker och försöker alltid ha bästa bank återtagen till salu i Marbella och resten av Costa del Sol. Vi arbetar också tillsammans med jurister som ansvarar för tvångsförsäljningar i Spanien som har erbjudandena som inte är tillgängliga via andra mäklare.

Om du vill se fastigheten eller få mer information ring:

Tele: 00 34 635545451

Emaila oss nu: [email protected]

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol