NYA LÄGENHETER OCH TÅKVÅGNINGER

NYA PRISER : FRÅN 278.000Euro

Telefon: +46 8 559 266 14 

Telefon: +34 635545451 

 [email protected]

UNIKT ERBJUDANDE JUST NU!

FROM: 278,000Euro

ALCAZABA-COSTA DEL SOL

Vad utmärker en fastighet till en god investering? Normalt sett på Solkusten behöver en riktigt bra investeringsfastighet ha en unik fördel jämfört med andra liknande fastigheter.

Det som utmärker dessa lägenheter är att de ligger intill en fantastisk kristall lagun, den enda av sitt slag i Europa. Detta är den första exklusiva urbanisationen på Costa del Sol med alldeles egen kristall medelhavsblåa lagun. 100 lägenheter med 2-3 sovrum i modern skandinavisk stil.
Tänk dig en egen kristallklar lagun på över 1,4 hektar omgiven med sandstränder och flytande pontoner för vattensporter som kajak, padel med surfbräda mm.
Här kan man lära sig hur man seglar samt vind och kite surfing- allt på samma plats! 3 simbassänger tillhör detta unika komplex.
Alcazaba kommer att använda tekniken från ett ultra sound system för att rengöra anläggningen dvs 100 ggr mindre kemikalier och det går bara åt 2 %
i energi jämfört med de traditionella anläggningarna. Du har alltid ett kristallklart rent vatten i Lagunen-helt unikt koncept- ett familjeparadis och för er som vill
vara aktiva en del av er semester.

Alcazaba- det närmaste man kan komma ett paradis i dina drömmar-sträcker sig över 40.000 kvm med exotisk-tropiska trädgårdar- Anläggningen är byggd i sydlig riktning för att få det bästa ut av solen under hela dagen har en grön medelhavs atmosfär i ekologisk anda.
Det är en promenadväg runt lagunen för att njuta av lugna promenader eller en skön joggingrunda i en underbart vacker och avkopplande miljö.
Soldäck-omklädningsrum /dusch och toaletter är service runt hela anläggningen. Det finns områden för transporter som Volleyboll etc...
Alcazaba kan erbjuda dig den bästa kvaliten i byggnation-luftiga ,ljusa lägenheter med öppen planlösning och rymliga terasser att njuta av både
utsikten och en god BBQ. Det ingår inomhusparkering och förråd med hiss direkt till lägenheterna.Både varm och kall airkondition,satellit TV.
Detta är en ny unik möjlighet att investera i ett helt nytt koncept på Costa del sol med 300 dagar solsken .bergskedjan skyddar mot vindar och
har ett tropiskt klimat på sommaren.
Alcazaba ligger i Estepona med den vita byn Casares uppe i berget och de fina stränderna med möjlighet till att fiska-dyka och simma i Medelhavet.
Innovative Property är åben 7 dagar om vecken

Kontakta alltid oss ​​direkt för en visning: [email protected]

fakta

SNABBFAKTA:  
Typ: 2 sovrum, 3 sovrum och takvåningar.
Belägenhet: Estepona
Pool: Gemensam pool
Utsikt: havsutsikt, berg och golf
Avstånd till flygplatsen: 55 minuter.
Priser: Från €278000

område

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol