Fantastiska lägenheter att köpa

Offplan- Costa del sol 2016

FRA: 186.000 Euro

Tal med Marijke om lägenheter her! Tlf: 00 34 635545451

Här har du ditt livs chans att köpa en helt ny lägehet på 2-3 sovrum nära Fuengirola på Costa del sol

Priserna startar från 186.000 euros

Nu finns det en unik möjlighet att reservera en ultramodern lägenhet eller penthouse på 2-3 sovrum som kommer att stå klara inom kort framtid.

Ett mindre komplex med bara 58 lägenheter,800 meter till tågstationen som tar dig direkt till flygplatsen-30 min och bara 1300 meter till kilometerlånga stränder och en fantastisk strandpromenad väg med restauranger,barer,cafeer mm......

En av huvudönskemålen bland de köpare som vill investera och köpa idag i Spanien är att man vill att känslan av att vara ute och inne på samma gång -genom att ha stora fönster som ger både ljus och fantastisk utsikt samt bra storlek på terassen för avkoppling och sena middagar framför Bbq-n i ett unikt klimat som Costa del sol har att erbjuda dig 320 dagar om året.Det är unikt!

Här kan du bada,sola,golfa och åka skidor både utför och på längden,kulturstaden Malaga,Sevilla är bara 2 timmar bort,surfa, fiska, Ja -denna solkust har allt under samma tak! Bara runt 4 timmar flygresa från Sverige. Helt otroligt!

De senaste 2 åren har vi sett en stor ökning av försäljning av fastigheter på COSTA DEL SOL

Flera mäklarkontor har slagit sina säljrekord flera gånger om.

Stort intresse att köpa nu på Costa del sol kommer från Franska,Belgiska,Skandinaviska,Schweiz,Engelska köpare men även lite udda klienter från Västindien,Usa och Canada är på intåg.

Efterfrågan på moderna ,minimalistiska lägenheter och hus har varit mycket större än vad som byggts här nere-därför har arkitekter med byggföretag planerat mindre super moderna lyxiga urbanisationer med både soleneripaneler.luft system som byter ut luften under dagen samt isolering i väggar ocg golv som tills nu har varit väldigt ovanligt i den gamla byggtekniken-

Det är nya positiva vindar i den Spanska byggsektorn.
Kontakta oss på INNOVATIVE PROPERTY för mer information.
Innovative Property är åben 7 dagar om vecken

Kontakta alltid oss ​​direkt för en visning: [email protected]

fakta

SNABBFAKTA:
Typ: 2 sovrum, 3 sovrum och takvåningar med 1 sovrum.
Belägenhet: La Mairena / Elviria Alta - Marbella
Pool: Gemensam pool
Utsikt: Fantastisk havsutsikt
Avstånd till flygplatsen: 40 minuter.
PRIS NU: €169.000

Priser: Från €186,000

Planlösninger

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol