ARVSTAGARE ÄR ÖPPNA FÖR BUD!


Tal med Marijke om lägenheter her! Tlf: 00 34 635545451

NU TILL SNABB FÖRSÄLJNING!

UNIK VACKER VILLA -

I BENALMADENA MED HAVSUTSIKT

Villa i Benalmadena

Missa inte detta. Unikt erbjudande! Arvstagare är öppna för bud pa denna fastighet som vi har precis börjat marknadsföra enligt deras förfragan! Vi uppskattar värdet vara över 450.000 € och vi söker efter erbjudanden på över 290.000 € att presentera till arvingarna.
Eftersom detta är en fantastisk investeringsmöjlighet! Villan är nedsatt i pris och öppen för bud då arvstagarna är motiverade säljare. Så erbjudanden kommer att lämnas på ett annat sätt och priset har inte fastställts. Vänligen presentera ditt erbjudande via e-post kommer vi att behöva veta om du är kontantköpare eller önskar finansiering och när du förväntar dig att besöka Spanien för att se fastigheten. Detta är en fantastisk möjlighet att få en villa med havsutsikt till en bråkdel av dess normalvärde. Innovative Properties är värderingsmän för vissa advokatbyråer som arbetar i nära samarbete med ett antal konsulat från de nordiska länderna. De ringer oss när de behöver hjälp som i detta fallet! Detta ger oss möjlighet att besöka och marknadsvärdera fastigheter innan de sätts på den öppna marknaden. I många fall sker detta i händelse av dödsfall där ägaren i hemlandet efterlämnar fastighet till familjemedlemmar och måste avvecklas snabbt för att betala vissa skatter och kostnader av arvingarna.
Vidare gällande detta erbjudande - denna fantastiska villa har tre sovrum och fantastisk utsikt över havet, fina trädgårdar och är verkligen redo att flytta in, även om vissa köpare kan vilja göra vissa ändringar. Fastigheten är mycket privat och ligger på en gata med mycket prestigefyllda fastigheter i bra område. Huset har en fin inkörsväg och privat garage. Måste ses! UNIK VILLA.

Mer information: : [email protected]

fakta

SNABBFAKTA:
PRIS: ÖPPEN FÖR BUD!(Beräknat värde 425000 € erbjudanden på över 240.000 € kommer att överlämnas till ägaren).
Sovrum: 3
Pool: Ja privat.
Visningar: Havsutsikt
Tomt: ca 700m2

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol