Villa Nueva Andalucia till salu - Reducerad

PRISER: 949,000 Euros


Tal med Marijke om lägenheter her! Tlf: 00 34 635545451

En helt enastående villa som är tillbaks på marknaden

NU: 949,000Euros

Villa Los Naranjos Marbella

Nueva Andalucia - nyrenoverad villa till salu i ett av Nueva Andalucias allra bästa bostadsområden, nära Los Naranjos Golfklubb. Huset erbjuder 4 sovrum innehållande 3 badrum och ett gästbadrum, allt på ett och samma plan. Villan har ett fantastiskt läge med enkel tillgång till Puerto Banus och Marbellas alla bekvämligheter.

Bostaden har en entréhall med gästbadrum som leder till ett öppet vardagsrum och ett modernt utrustat kök med nya vitvaror och trappor som leder ned till en rymlig salong med eldstad och tillgång till en stor, täckt veranda som öppnar upp mot sydväst där du finner trädgård och pool. Det finns två stora sovrum med privata badrum med badkar och/eller dusch samt två ytterligare sovrum som delar på ett badrum med två dörrar, ett till vardera sovrum.

Härifrån leder en trappa upp till ett galleriplan/arbetsrum som i sin tur leder till takterassen. ! Utanför bostaden finns en carport samt en lätthanterlig trädgård och pool.
Varm och kall luftkonditionering samt golv i högblank svart färg.astående villa i spanien belägen i nära Puerto Banus och Los Naranjos golf i Nueva Andalucia. Ejeren har droppet priset och dette är tvangsförsajlning. Nueva Andalucia är ett av dom bästa områdena för golf i Marbella. Denne villa har en mycket trevlig trådgård med stor pool och vackra uthus med mange utrymmen och i utmärkt läge. Huset är prissagt till at säljes snabbt i den aktuelle marknaden på Costa del Sol.

Boka en visning med oss!

Mer information: : [email protected]

fakta

SNABBFAKTA:
Typ: Fristående Villa
Belägenhet: Los Naranjos - Marbella
Bygg Storlek: 280 m² Terrass: 100 m² Trädgård / Tomt: 1100 m²
Utsikt: Fantastisk havsutsikt
Avstånd till flygplatsen: 40 minuter.
PRIS NU: €949.000

område

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol