Lägenhet till salu Cabopino Marbella

Ved strand och hamnen.


Tal med Marijke om lägenheter her! Tlf: 00 34 635545451

2 Soverum Cabopino hamn. Vi har nycklarna.

KUN: 190000Euro

Lägenhet till salu i Cabopino Marbella

En solig lägenhet med fin utsikt över havet. Detta är en mysig fastighet och ligger inom gångavstånd till allt i hamnstaden Cobopino Marbella.

Fastigheten har två uteplatser, en på fram- och en på baksidan. Efter två minuters gång kan man vara på en av de bästa stränderna i Marabella och inom en minut kan man sitta på ett charmigt kafé vid den mysiga hamnen eller äta på en av alla de bra restaurangerna. Uthyrningsmöjligheterna är enorma, speciellt under somrarna. Lägenheten har två sovrum och ett badrum, men det kan ses att det en gång var större en det genomsnittliga badrummet.

Fastigheten har en mindre främre uteplats med fina utsikter över hav och hamn och en större uteplats på baksidan. En mycket bra lägenhet för uthyrning som är mysigt och har en stark känsla av “brahet”.

Lägenheten är bara 30 sekunders promenad ifrån stranden och dess verkligen en bra strand och runt samma avstånd från massor av riktigt bra restauranger. Lägenheten är inte stor, men den har varit helt renoverade och positionen är riktigt bra. Den uthyrningspotential är också otroligt bra här. . Vi har nycklarna till många andra bra erbjudanden i detta område som vi har ett av våra kontor här i Cabopino hamn.

Mer information: : [email protected]

fakta

område

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol