FANTASTISK LÄGENHET - NU REDUCERAD TILL 179.900 Euros

såld

Med egen privat pool - Cabopino Marbella


Tal med Marijke om lägenheter her! Tlf: 00 34 635545451

Fantastisk belägenhet med gångavstånd till den fantastisk stranden vid Cabopino och den underbara båthamnen

Lägenhet i Cabopino privat pool

Nu för endast 179.900 du kan köpa en fantastisk lägenhet i Cabopino med 2 sovrum, 2 badrum, privat terrass, privat trädgård och privat pool, privat parkering och förråd i källare samt gångavstånd till en av de bästa stränderna utmed Solkusten samt den fina båthamnen i Cabopino.

Lägenheten ligger på bottenvåningen med privat terrass och trädgård med privat pool . Lägenheten är nyligen målad och är ljus och fin. Vardagsrummet har direkt utgång till den fina terrassen med trädgård och privat pool . Urbanisationen har en gemensam pool och ett stort grönområde som är väl underhållna av föreningen och mellan husblocken är gräset och gröna växter prydligt skötta och ger en fräsch känsla. Lägenheten ligger bara några minuters promenad från Cabopino hamn som är en trevlig liten hamn med en handfull bra spanska och internationella restauranger. Dessutom finns naturligtvis massor av små mysiga segelbåtar i hamnen. På baksidan av hamnen finns stranden, där du kan se Afrika på en klar dag.

Några få minuter från hemmet hittar du två golfbanor, vilket ger gott om utmaningar för både den nya golfare och en professionell golfspelare . Det är nära till allmänna kommunikationer, i form av bussen , så att du har lätt tillgång till både Marbella, Puerto Banus, Fuengirola, Malaga och de omgivande städerna. Innovative Property har ett utav sina 4 kontor i Cabopinos hamn och vi har flera bostäder i området då detta är en mycket populär ort.

Mer information: : [email protected]

fakta

SNABBFAKTA:
Typ: lägenhet
Bygtta: ca 90m2
Parkering: Ja (underground) samt förråd
Utsikt: Pool, trädgård och golf
Avstånd till flygplatsen: 30 minuter.
PRIS NU: €179900 SALD

område

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol