Reducerat over 65% SÅLD

Sista fasen är nu till försäljning

Komma och titta innan fastighetskrisen har helt färdiga!

PRISER: SÅLD


Tal med Marijke om lägenheter her! Tlf: 00 34 635545451

Innan 2008: 280,000€

Pris Nu 2015:119,000€

Bank återtag costa del sol

Detta är den allra sista fasen att släppas. Krisen är nu avslutad på Costa del Sol och priserna har börjat stiga igen. Besök oss för en kort visning resa.

Två sovrum bostad från 85.900 € till cirka 110.000 € beroende på storlek och rum. Dessa högkvalitativa lägenheter i Costa Del Sol har beiga marmorgolv rakt igenom, varm och kall luftkonditionering, havsutsikt, under jord parkering samt ett förråd ingår i priset.

Dessa bank återatag på Costa del Sol representerar utmärkt värde och skulle passa en investerare som söker långsiktig kapitalvinst eller den som söker en låg kostnad med hög kvalitet på Costa del Sol. Komplexet är på första raden till Duquesa Golf men de återstående lägenheterna är inte på första raden. Duquesa har fantastiska stränder och en berömd marina med massor av restauranger att välja på.

Vi har massor av andra bank återtag på Costa del Sol och fastigheter i Duquesa, be om en uppdaterad lista över tvångs försäljning i Duquesa här!

Costa del Sol är en 43-mil sträcka av hotell, villor, lyx lägenheter, golfbanor, marinor och nattklubbar som går mellan Torremolinos, strax väster om Malaga ner mot spetsen av Gibraltar. Denna solkust omfattar staden Malaga, vilket ger flygplatsen för området, och städerna Torremolinos, Benalmádena, Fuengirola, Marbella och mycket mer. Skandinaver återvända hit år efter år för sin semester som lockas av mils långa vackra sandstränder, klarblått vatten, varma, soliga vädret och den otroligt härliga tillvaro som livet i Spanien kan erbjuda.

Boka en visning med oss!

Mer information: : [email protected]

fakta

SNABBFAKTA:
Typ: 2 sovrum, 3 sovrum och takvåningar med 1 sovrum.
Belägenhet: La Mairena / Elviria Alta - Marbella
Pool: Gemensam pool
Utsikt: Fantastisk havsutsikt
Avstånd till flygplatsen: 40 minuter.
PRIS NU: €169.000

område

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol