NY LANSERING JUST NU - MISSA INTE DETTA! PRISER FROM 171.900€

 

Klicka på bilden för att förstora bilden.

Mer information: [email protected]

FÅ EN PDF BROCHURE!
Tlf: 00 34 635545451


Tal med Marijke om lägenheter her! Tlf: 00 34 635545451

PENTHOUSES OCH LÄGENHETER MED HÖG KVALITET, HAVSUTSIKT OCH FANTASTISKA PRISER I ETT MYCKET ATTRAKTIVT LÄGE UTMED SOLKUSTEN. PRISER FROM 171.900€

 
Vi är fantastiskt glada att kunna presentera denna nya lansering på Solkusten. Denna nyproduktion erbjuder våra kunder allt som en ny modern lyxlägenhet på Solkusten kan möjligtvis erbjuda till fantastiska lanseringspriser, så missa inte detta erbjudande. 
 
Dessa lägenheter samt penthouses kommer att byggas med högkvalitativ standard, med öppna planlösningar, med stora sydliggande terrasser eller privat trädgård på markvåningen, med valmöjligheten tilll personligt val av golv samt färger, tapet, badrum, utrustning. Givetvis AC, parkering i undervåning samt även säkerhetsvakt vid huvudentreen till denna urbanisation.  
 
Denna nylansering ligger i ett enastående läge med utsikt över Medelhavet och de orörda stränderna i Manilva, ett vackert område på Costa del Sol i södra Spanien. Det är ett fantastiskt nyprojekt av mycket moderna två och tre sovrums lägenheter perfekt placerade för att njuta av denna underbara del av kusten med fantastiska platsfaciliteter och några av de mest spektakulära havsutsikter i området. Manilva-området ligger mellan Estepona i öst och Gibraltar i väst, men ändå under 20 minuter till den livliga semesterorten Marbella. Med sin egen charmiga marina Puerto Duquesa är det bara några minuter från ren södra som är full av barer och restauranger där du kan koppla av och njuta av den fantastiska livsstilen. Sotogrande världsklass marina är en kort bilresa i andra riktningen, där några av Spaniens rikaste familjer väljer att ha sina fritidshus. 
 
Kontakta oss direkt för mer information om denna nylansering eller för att boka visningsresa med oss. 

Boka en visning med oss!    Brochure i PDF format her!

 

Mer information: : [email protected]

to follow

Fastighetsinformation

Hidden

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol