Marbella

När man pratar om solkusten tänker nog de flesta på den eleganta kuststaden Marbella. Staden ligger mellan de fantastiska Sierra Blanca Mountains och medelhavet. Med vackra stränder, fantastisk shopping och kokkonst har detta stället blivit ett favoritställe för många att åka till på semestern.

Östra Marbella; består av Artola, Cabopino, Carib Playa, Costa Bella, Marbessa, Hacienda Las Chapas, Elviria, El Rosario, Los Monteros, Rio Real. Det här området är känt för dess sandstränder med mycket hög standard, vilka anses vara de bästa på hela solkusten och dess vackra och fridfulla villaområden.

Centrala Marbella; består av Casco Antiguo (Gamla stan), Sierra Blanca and the Golden Mile. I Gamla stan kan du hitta de gamla stadsmurarna, Moorsh borgen, det kända Orangea torget (Plaza de Los Naranjos), Stadshuset (byggdes 1568) och det vackra Santiagokapellet. De små gatorna är som labyrinter av tapasbarer, restauranger och affärer. Marbellas ”Golden Mile” är känt för dess exklusiva hotell som The Marbella Club och The Puente Romano, så väl som några av de mest exklusiva tomterna på hela solkusten, vilket inkluderar den Saudiarabiska kungafamiljens ståtliga villa.

Västra Marbella; består av uerto Banus, Nueva Andalucía, San Pedro de Alcántara, Guadalmina Alta och Guadalmina Baja. Det här området är känt som ”lekplatsen för de rika och berömda”. Närliggande områden: Puerto Banus / Los Monteros / Rio Real / Golden Mile / Sierra Blanca / Nagueles.

Sök i Marbella

Lägenheter i Marbella (Marbella centrum och nära)
Villor till salu i Marbella (Marbella centrum och nära )
Köpa hus i Marbella (Marbella centrum och nära)
Fastigheter i Marbella (Marbella centrum och nära)
Bostäder till salu Puerto Banus
Bostäder till salu Cabopino
Golden Mile Marbella
Los Monteros Marbella

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol